Με Σανέρ και Ερτουγρούλογλου στην δεξίωση ο Τατάρ

Με Σανέρ και Ερτουγρούλογλου στην δεξίωση ο Τατάρ

Με τον Πρόεδρο του ΚΕΕ και "πρωθυπουργό", Ερσάν Σανέρ και τον "υπεξ", Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, που ήταν και στην συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ, προσήλθε στην δεξίωση που παραχώρησε ο Αντόνιο Γκουτέρες σε όλες τις πλευρές που συμμετέχουν στην άτυπη πενταμερή της Γενεύης, το Βράδυ της Τρίτης.

Ο Τ/κ ηγέτης και η συνοδεία του έφτασαν με χωριστό αυτοκίνητο αλλά στην ίδια αυτοκινητοπομπή με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συνοδεία περιπολικών και αρκετών αυτοκινήτων.

Κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο όπου ο ΓΓ του ΟΗΕ παραχώρησε την δεξίωση, ο κ, Τσαβούσογλου ρωτήθηκε από Ε/κ δημοσιογράφο στα αγγλικά, αν άλλαξε την άποψή του για τα δύο κράτη, χωρίς να δώσει απάντησε. Ο Τούρκος Υπουργός χαιρέτισε προς την πλευρά που οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή και εισήλθε στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.