ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Nέα εποχή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Κύπρου (American University of Cyprus – AUCY) ανοίγει τις πόρτες του, πλήρως αναγνωρισμένο.

Nέα εποχή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Κύπρου (American University of Cyprus – AUCY) ανοίγει τις πόρτες του, πλήρως αναγνωρισμένο.

Δυναμικά κάνει το ντεμπούτο του το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Κύπρου, το έβδομο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου, με έδρα τη Λάρνακα, αφού πλέον τα προγράμματα σπουδών του είναι πλήρως αναγνωρισμένα από τον Κυπριακό Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ).


Με ένα ελκυστικό πρόγραμμα, βασισμένο στο αμερικάνικο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Κύπρου ήρθε για να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες στους φοιτητές του, καθώς και τα εφόδια για να μπουν δυναμικά στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας. Όπως δήλωσε, εξάλλου, ο Πρόεδρος του AUCY, Δρ. Marc-Antoine Zabbal, «το όραμα και η αποστολή του AUCY είναι να παρέχει ένα υψηλό ποιοτικό επίπεδο εκπαίδευσης σε όλους του τους φοιτητές, εφοδιάζοντάς τους με ακαδημαϊκή αριστεία, θεωρητική και πρακτική για να τους επιτρέψει στη συνέχεια να υπερέχουν στην αγορά εργασίας μετά την αποφοίτησή τους. Ο κύριος στόχος μας, δεν είναι μόνο να εξοπλίσουμε τους μαθητές μας με αξιοσέβαστα πτυχία, αλλά και να τους εξελίξουμε ως αναπόσπαστο μέλος της κοινότητας στην οποία θα δρουν».

Με δύο πανεπιστημιουπόλεις, το AUCY θα λειτουργεί σε πρώτη φάση στη Λάρνακα και σε δεύτερη φάση και στην Αγία Νάπα. Η πανεπιστημιούπολη της Λάρνακας, μάλιστα, είναι η μόνη στην Κύπρο που βρίσκεται δίπλα από την θάλασσα.

Το AUCY πιστεύει ότι τα πανεπιστήμια είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κοινωνίας και γι’ αυτό οι εγκαταστάσεις του είναι ανοικτές για κάθε κυπριακό και διεθνή οργανισμό και μη Κυβερνητική Οργάνωση, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν τις αίθουσες, την βιβλιοθήκη και τους εξωτερικούς χώρους για φιλανθρωπικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα προσφέρεται, επίσης, πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, με ερευνητικά προγράμματα και μαθήματα στους τομείς των Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας, καθώς και άλλα σεμινάρια ποικίλης ύλης, που θα παρέχουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, το πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει με τρεις σχολές: Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών και Επιστημών και Τεχνολογίας.

Μάθετε περισσότερα για τα αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου Κύπρου στο www.aucy.com.cy
Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να καλέσετε το 24209000.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:
Facebook: The American University of Cyprus
Instagram: aucy_larnaka_campusLinkedIn: AUCY Larnaka
Twitter: AUCY

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top