Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ εξελέγη ο Πρ. Χριστοφή

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ εξελέγη ο Πρ. Χριστοφή

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ εξελέγη ο Λειτουργός του Γραφείο Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πρόδρομος Χριστοφή.


Σε ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ αναφέρει ότι με βάση τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών διαδικασιών της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο Κυριάκος Κυριάκου, Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων / Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, ενώ στη θέση του Γραμματέα ο   Νικόλας Παναγίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων / Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.
 
Επίσης, στη θέση του Βοηθού Γραμματέας εξελέγη ο Κυριάκος Κίτσιος, Λειτουργός Βιομηχανικών Εφαρμογών, Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας / Υπηρεσία Ενέργειας, του Ταμία η Ελευθερία Σωφρονίου,  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων/ Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών και του Βοηθού Ταμία ο Μάριος Λύωνας, Λογιστής, Γενικό Λογιστήριο.
 
Μέλη της ΙΣΟΤΗΤΑΣ εξελέγησαν ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων / Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, ο Γιώργος Μαλτέζος, Δεσμοφύλακας, Τμήμα Φυλακών, ο Ελευθέριος Ελευθερίου, Διοικητικός Λειτουργός, Υπουργείο Εσωτερικών – Διοίκηση, η Ευγενία Ευσταθίου, Φαρμακοποιός, Γραφείο Επιτρόπου Εποπτείας ΓΕΣΥ και ο Νίκος Λοϊζίδης, Αστυνομικός, Αστυνομία Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE