Πως θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή – Η ώρα της Λειτουργίας σήμερα

Πως θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή – Η ώρα της Λειτουργίας σήμερα

Για ακόμη μια χρονιά βιώνουμε σε διαφορετικούς ρυθμούς το Πάσχα, λόγω της πανδημίας και τους περιορισμούς που έχει επιβάλει το Υπουργείο Υγείας.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή σύμφωνα με τις νεότερες διευκρινίσεις από το Προεδρικό που σημειώθηκαν το Σάββατο 24 Απριλίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ακολουθία εντός της εκκλησίας (μέχρι 50 άτομα) όσοι έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Οι εκκλησίες μετά και τις εν λόγω διευκρινήσεις έχουν προχωρήσει σε διαρρυθμίσεις του εξωτερικού χώρου, έτσι ώστε να μπορούν να παρευρεθούν όσοι πιστοί επιθυμούν καθήμενοι και τηρώντας πάντα τα μέτρα αποστασιοποίησης και του υγειονομικού πρωτόκολλου.

Με ανακοίνωση της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ενημερώνει ότι η Ακολουθία του Επιταφίου θα αρχίσει στις 5:00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 8:30 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει μόνο στο προαύλιο του Ναού με τη λήψη όλων των μέτρων, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.

BEST OF TOTHEMAONLINE