Πως θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή – Η ώρα της Λειτουργίας σήμερα

Πως θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή – Η ώρα της Λειτουργίας σήμερα

Για ακόμη μια χρονιά βιώνουμε σε διαφορετικούς ρυθμούς το Πάσχα, λόγω της πανδημίας και τους περιορισμούς που έχει επιβάλει το Υπουργείο Υγείας.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή σύμφωνα με τις νεότερες διευκρινίσεις από το Προεδρικό που σημειώθηκαν το Σάββατο 24 Απριλίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ακολουθία εντός της εκκλησίας (μέχρι 50 άτομα) όσοι έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Οι εκκλησίες μετά και τις εν λόγω διευκρινήσεις έχουν προχωρήσει σε διαρρυθμίσεις του εξωτερικού χώρου, έτσι ώστε να μπορούν να παρευρεθούν όσοι πιστοί επιθυμούν καθήμενοι και τηρώντας πάντα τα μέτρα αποστασιοποίησης και του υγειονομικού πρωτόκολλου.

Με ανακοίνωση της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ενημερώνει ότι η Ακολουθία του Επιταφίου θα αρχίσει στις 5:00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 8:30 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει μόνο στο προαύλιο του Ναού με τη λήψη όλων των μέτρων, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE