Για την Τετάρτη μεταφέρθηκε η τηλεδιάσκεψη ΥΠΠΑΝ και ΟΕΛΜΕΚ

Για την Τετάρτη μεταφέρθηκε η τηλεδιάσκεψη ΥΠΠΑΝ και ΟΕΛΜΕΚ

Για την Τετάρτη μεταφέρθηκε η τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομου Προδρόμου, με την ΟΕΛΜΕΚ, κατά την οποία θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν το πρωτόκολλο για τις τελικές εξετάσεις των τετραμήνων και των Παγκυπρίων Εξετάσεων.


 
Η τηλεδιάσκεψη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, ωστόσο, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου, έχει μεταφερθεί για αύριο Τετάρτη, στις 11:30.
 
Ο κ. Πολυβίου ανέφερε ότι κατά την συνάντηση της Τετάρτης θα συζητήσουν για το πρωτόκολλο για τις τελικές εξετάσεις και των τετραμήνων και των Παγκυπρίων Εξετάσεων και το πως προγραμματίστηκε το Υπουργείο Παιδείας.
 
Είπε, επίσης, πως θα συζητήσουν και τον προγραμματισμό γενικά της νέας χρονιάς, καθώς και για τις σκέψεις που κάνει το Υπουργείο για να μετατρέψει τις εξετάσεις τετραμήνων σε παγκύπριες από την επόμενη χρονιά.
 
Ερωτηθείς αν θα συζητήσουν και το θέμα της επαναλειτουργίας των σχολείων μετά το Πάσχα, ο κ. Πολυβίου απάντησε καταφατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE