ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιποθυμίες για το εμβόλιο - Καταγγέλλει τον Υπουργό: 'Καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί με αυτές τις συνθήκες' - ΒΙΝΤΕΟ

Λιποθυμίες για το εμβόλιο - Καταγγέλλει τον Υπουργό: 'Καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί με αυτές τις συνθήκες' - ΒΙΝΤΕΟ

Υπήρξαν λιποθυμίες αλλά και φωνές πολιτών οι οποίοι περιμένουν από το πρωί να εμβολιαστούν στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης, στην μεσημβρινή εκπομπή του SIGMA: «Προειδοποιούμε γι αυτή την κατάσταση από τις 27 Δεκεμβρίου, ότι θα συμβούν αυτά τα πράγματα. Εδώ βρίσκονται 500- 600 άτομα, αναμένουν να εμβολιαστούν σε ένα γήπεδο των 15.000 ατόμων μέσα με κερκίδες αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να κάτσει ο κόσμος. Μεγάφωνα και κλιματιστικά δεν υπάρχουν, τα φωνάζουμε του κύριου Υπουργού Υγείας από τις αρχές του Γενάρη αυτά τα πράγματα. Τις προηγούμενες φορές ήταν μέσα στις βροχές, τώρα μέσα στον ήλιο, πριν λίγο λιποθύμησαν κάποιοι άνθρωποι εδώ, δηλαδή και να θέλεις να εμβολιαστείς, οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Πώς γίνεται ο Υπουργός Υγείας να καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά να τους έχει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και το χειρότερο; Επωμίζονται όλο το κόστος οι νοσηλευτές που εργάζονται».


Την ίδια ώρα ανέφερε υπήρξε καταγγελία από πολίτη, ο οποίος ανέφερε πως η γυναίκα ου είναι εγχειρισμένη και περιμένει στην καρέκλα από το πρωί, καθώς είχε ραντεβού στις 09:45, ενώ άλλος πολίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, ποιοι θα κολλήσουν και ποιοι όχι».

«800.000 είμαστε οι Κύπριοι. Γιατί να έχουμε τέτοιο συνωστισμό σήμερα. Ήρθαμε μέσα στον κούφο. Πού τηρούνται τα πρωτόκολλα; Πού είναι οι υπεύθυνοι; Γιατί άργησαν να φέρουν τα εμβόλια; Τι εκάμνασειν;» είπε άλλος πολίτης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top