«Έχασε» το πόδι του ο 20χρονος μοτοσικλετιστής – Του ανέκοψε την πορεία 47χρονη στην Λεμεσό

«Έχασε» το πόδι του ο 20χρονος μοτοσικλετιστής – Του ανέκοψε την πορεία 47χρονη στην Λεμεσό

Σε εφιαλτική νύχτα εξελίχθηκε η χθεσινή της Τρίτης 4 Μαΐου μετά από τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στην Λεμεσό.

Από το τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενους 47χρονη οδηγό και 20χρονο μοτοσικλετιστή , ο νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, όπου δυστυχώς ακρωτηριάστηκε το πόδι του.

Για την επέμβαση κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 20χρονου σε ιδιωτική κλινική.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 4/5 στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στα Κάτω Πολεμίδια, 47χρονη οδηγός ανέκοψε την πορεία του 20χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος με αποτέλεσμα τη βίαιη σύγκρουση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2026 αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.