ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

Σε νέα θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, που συνέβη νωρίς το απόγευμα, στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου, 41 ετών, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, στο δρόμο Μονής – Πύργου, στην επαρχία Λεμεσού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος, παρέκκλινε της πορείας της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη περιβολιού και να ανατραπεί.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.