ΠΑΡΑ-THEMA

Έγινε ρεζίλι: Στέλεχος του ΔΗΚΟ έκλεψε τα πόλιπιφ από πακέτο για άπορους – Τον «κάρφωσε» εργαζόμενη με επιστολή της

Έγινε ρεζίλι: Στέλεχος του ΔΗΚΟ έκλεψε τα πόλιπιφ από πακέτο για άπορους  – Τον «κάρφωσε» εργαζόμενη με επιστολή της

Μάλλον δεν τον φτάνουν τα «μιστά», όπως λέει και η Σαπφώ Νοταρά στην ταινία «Αχ Αυτή η Γυναίκα μου». Το στέλεχος του ΔΗΚΟ, έβαλε χέρι στα πακέτα που ετοιμάζονταν πάνω στα γραφεία του κόμματος για να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Α. Τρυφωνίδη: «Εδώ η Κύπρος καταστρέφεται και κάποιοι ασχολούνται με τα πόλιπιφ» Ο Αλέκος μιλά στο ΤοΤhemaOnline

Το συγκεκριμένο στέλεχος το οποίο μάλιστα εκπροσωπεί και δικαιώματα εργαζομένων, άρπαξε μέσα από τα δικαιούμενα απόρων συμπολιτών μας για να χορτάσει την πείνα του.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από γραπτή καταγγελία εργαζόμενης στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Το συμβάν, όπως φαίνεται μέσα από την περιγραφή της καταγγέλλουσας,  εάν δεν ήταν τόσο τραγικό, θα ήταν αστείο.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, όταν το κόμμα ανέλαβε την πρωτοβουλία να ετοιμάσει και να διανέμει πακέτα τροφίμων σε αριθμό άπορων οικογενειών.

Όταν το συγκεκριμένο στέλεχος ανέβηκε στα γραφεία, «μυρίστηκε» τις πασχαλιάτικες φλαούνες και ζήτησε να του ανοίξουν ένα πακέτο για να πάρει από μέσα το πασχαλιάτικο  πεσκέσι του.

Η εργαζόμενη αρνήθηκε να το κάνει, υπενθυμίζοντας του ότι πρόκειται για τρόφιμα που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Το κομματικό στέλεχος όμως δεν μάσησε και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα, ζητώντας και πάλι να του δώσουν να φάει φλαούνα, μάλιστα όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, επιχείρησε να την τρομοκρατήσει όταν αυτή αρνιόταν πεισματικά να το κάνει.

Παρά το γεγονός ότι την συγκεκριμένη ημέρα, είχαν παραγγείλει σουβλάκια για όλους όσοι εργάζονταν για τον σκοπό,  φαίνεται ότι στην περίπτωση του συγκεκριμένου δεν τον έφτασε η παραγγελία και έτσι αφού δεν του έκαναν το χατίρι με την φλαούνα, άρπαξε δύο πόλιπιφ από τα ράφια.

Την «κλοπή», διαπίστωσε η ίδια υπάλληλος του ΔΗΚΟ, η οποία έπιασε το στέλεχος επ’ αυτοφώρω την ώρα που απολάμβανε το μεζεδάκι του

Δείτε τι έγραψε χαρακτηριστικά στην επιστολή της…και καλή χώνευση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top