Δυο άτομα στο Νοσοκομείο - Ο απολογισμός του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Δυο άτομα στο Νοσοκομείο - Ο απολογισμός του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, από ανατροπή φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας παρά την περιοχή Λειβαδιών.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένα φορτηγό αυτοκίνητο ανετράπη στον αυτοκινητόδρομο με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος.
 
Από το ατύχημα παρατηρείται από το πρωί πυκνή τροχαία κίνηση και οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο από Λάρνακα προς Παραλίμνι, από την έξοδο Αβδελλερού. 

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE