LIFESTYLE

Eurovision: Κυκλοφόρησε εικόνα- ντοκουμέντο που δείχνει εαν έγινε χρήση κοκαινής απο τους Ιταλούς

Eurovision: Κυκλοφόρησε εικόνα- ντοκουμέντο που δείχνει εαν έγινε χρήση κοκαινής απο τους Ιταλούς

Απίστευτος χαμός έγινε λίγες ώρες μετά την νίκη της Ιταλίας στον διαγωνισμό της Eurovision. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε θέλει τους Ιταλούς νικητές να έχουν κάνει χρήση κοκαΐνης κατά την διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού και εξελίσσεται σε μεγάλο σκάνδαλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο frontman της ιταλικής μπάντας Damiano David φαίνεται να κάνει μια περίεργη κίνηση στο τραπέζι της ιταλικής συμμετοχής.

Ακούγοντας τις κατηγορίες είπε ενοχλημένος «Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια» ενώ στον προσωπικό λογαριασμό του συγκροτήματος έγραψαν «Είμαστε σοκαρισμένοι για το τι λένε ορισμένοι άνθρωποι για τον Damiano ότι έκανε ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά κατά των ναρκωτικών και δεν έχουμε κάνει ποτε χρήση κοκαΐνης. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μουσική και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας στη Eurovision και ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν. Το Rock & Roll δεν θα πεθάνει ποτέ. Σας αγαπάμε».

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με την ΕΒU να εκδίδει ανακοίνωση: «Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις»

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε φωτογραφία ντοκουμέντο όπου επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Ιταλού τραγουδιστή.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο LifenewsCy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top