ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Πολύ ακριβά πλήρωσε τα λάθη του 25χρονος οδηγός- Μπορούσε να σκοτώσει ή να σκοτωθεί και δεν ήταν η πρώτη φορά

ΚΥΠΡΟΣ: Πολύ ακριβά πλήρωσε τα λάθη του 25χρονος οδηγός- Μπορούσε να σκοτώσει ή να σκοτωθεί και δεν ήταν η πρώτη φορά

Παραδειγματική τιμωρία για 25χρονο που φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό απο άλλη υπόθεση που εμπλεκόταν στο παρελθόν (και του είχε στερηθεί η άδεια οδήγησης). Ως μια 'πολύ ακριβή' ποινή θεωρείται η στέρησης της ελευθερίας του, καθώς θα περάσει τους επόμενους 5 μήνες στην φυλακή.

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 4,5 μηνών σε άντρα ηλικίας 25 ετών, σχετικά με παραβιάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άντρας εντοπίστηκε στις 16 Μαΐου 2021 από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου να οδηγεί στο Παραλίμνι με ταχύτητα 114 αντί 65 χιλιομέτρων την ώρα, με στερημένη άδεια οδηγού, χωρίς ζώνη ασφαλείας και υπό την επήρεια αλκοόλης δηλαδή 121 μg% αντί 22.
 
Ο νεαρός παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου στις 17 Μαΐου, όπου διατάχθηκε η κράτηση του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που είχε οριστεί για σήμερα.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα στο νεαρό ποινή φυλάκισης πέντε ημερών στην κατηγορία της οδήγησης με διπλάσια ταχύτητα από τη κανονική, τρεις μήνες για την κατηγορία ότι οδηγούσε, ενώ του είχε στερηθεί η άδεια, επτά μέρες επειδή δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και 30 μέρες στην κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Οι ποινές φυλάκισης είναι διαδοχικές και ισχύουν από τις 17 Μαΐου, από τότε δηλαδή που ο 25χρονος τελούσε υπό κράτηση.
 
Επιπρόσθετα το Δικαστήριο διέταξε τη στέρηση της άδειας οδηγού του νεαρού για περίοδο έξι μηνών, ποινή που θα ισχύει από την ημέρα της αποφυλάκισης του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top