ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κραυγή για βοήθεια από τον κ. Γιώργο– Πέθανε ο γιος του και δεν μπορεί να μεταβεί στην Αγγλία για την κηδεία- «Σας παρακαλώ, θέλω να τον δω...»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κραυγή για βοήθεια από τον κ. Γιώργο– Πέθανε ο γιος του και δεν μπορεί να μεταβεί στην Αγγλία για την κηδεία- «Σας παρακαλώ, θέλω να τον δω...»

Έκκληση ώστε να δουν την περίπτωση του με ευαισθησία και κατανόηση και να βρεθεί ο τρόπος να μεταβεί στην κηδεία του παιδιού του απευθύνει μέσω του ThemaOnline 66χρονος πατέρας που πριν από μερικές μέρες έχασε το παιδί του.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιώργο Χριστοφή, ο 33χρονος γιος του Δημήτρης (James Χριστοφή) που υπηρετούσε σαν αστυνομικός/φύλακας στη φυλακή του Brighton, άφησε την τελευταία του πνοή σε τόσo νεαρή ηλικία από καρδιακό επεισόδιο, με την κηδεία να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 27 Μαΐου.

Ωστόσο, όπως μας ανέφερε ο χαροκαμένος πατέρας (που ήρθε σε επαφή μαζί μας μέσω του Κινήματος ΕνΕργώ), λόγω του ότι εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση στις 9 Μαΐου (δεν έχουν παρέλθει οι 3 εβδομάδες ακόμα) δεν είναι εφικτό να ταξιδέψει για το Λονδίνο, ώστε να είναι εκεί στην κηδεία του παιδιού.

Ο 66χρονος απευθύνει δραματική έκκληση μέσω της ιστοσελίδας μας προς όλους τους αρμόδιους  ώστε να βρεθεί μια λύση. «Σας παρακαλώ, θέλω να δω το παιδί μου για τελευταία φορά και να τον αποχαιρετήσω» τα λόγια του κ. Γιώργου ο οποίος με βουρκωμένα μάτια δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του αλλά και το πρόβλημα που προέκυψε λόγω της πανδημίας.

Το ΤhemaOnline επικοινώνησε ήδη με το Υπουργείο Εξωτερικών που μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού και όπως μας ενημέρωσαν θα επικοινωνήσουν με τη Βρετανική Κυβερνηση,ώστε να βρεθεί μία λυση για τον χαροκαμένο πατέρα. Στόχος τους να καταφερει να πραγματοποιήσει το ταξίδι και να βρεθεί στην κηδεία του 33χρονου Δημήτρη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top