BUSINESS NEWS

Κάνε μεταφορές χρημάτων μέσω QuickPay και διεκδίκησε συνδρομή στο Netflix

Κάνε μεταφορές χρημάτων μέσω QuickPay και διεκδίκησε συνδρομή στο Netflix

Η Τράπεζα Κύπρου κινείται στους ρυθμούς των δικών σου αναγκών. Με την υπηρεσία QuickPay κάνει τη ζωή σου ευκολότερη και τον χρόνο σου ακόμα πιο ψυχαγωγικό!

Θέλεις να βλέπεις όλες τις αγαπημένες σου σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι; Κάνοντας μεταφορές χρημάτων μέσω της υπηρεσίας QuickPay, μπορείς να το πετύχεις, αφού η Τράπεζα Κύπρου, σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια Premium συνδρομή στο Netflix για έναν ολόκληρο χρόνο!

Πως; Πολύ απλά, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία QuickPay και κάνοντας τουλάχιστον 3 συναλλαγές. Έτσι, με κάθε συναλλαγή που θα κάνεις πέραν των 3, μπαίνεις αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν τη Premium συνδρομή.

Ο διαγωνισμός μόλις έχει ξεκινήσει και διαρκεί έως τις 24 Ιουνίου 2021.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς. Ακολούθως στον λογαριασμό του κάθε τυχερού θα πιστωθεί ποσό ισάξιο μιας premium συνδρομής στο Netflix για 1 χρόνο.

Πραγματοποίησε λοιπόν, άμεσα εύκολα και με ασφάλεια τις πληρωμές σου μέσω της υπηρεσίας QuickPay της Τράπεζας Κύπρου και πρόσφερε στον εαυτό σου στιγμές απόλαυσης και ψυχαγωγίας, που εσύ θες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top