Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω πυρκαγιάς

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω πυρκαγιάς

Κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, πριν την έξοδο προς το χωριό Μονής, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε τεμάχια γης, δίπλα στον αυτοκινητόδρομο, μέχρι και το έρεισμα του δρόμου. Η κυκλοφορία διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Στην περιοχή, για κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχειρούν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας. Στο σημείο του αυτοκινητόδρομου βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας και για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας στο κοινό.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.