LIFESTYLE

Aυτό δεν θα το επιτρέψει ο Π. Μυλωνάς ! Mε ποιους άνοιξε πόλεμο και έσπασαν τα τηλέφωνα στο Mega; (Βίντεο)

Aυτό δεν θα το επιτρέψει ο Π. Μυλωνάς ! Mε ποιους άνοιξε πόλεμο και  έσπασαν τα τηλέφωνα στο Mega; (Βίντεο)

Δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του και τολμά να τα βάλει ακόμη και με την AGB, ο δημοφιλής παρουσιαστής της εκπομπής «Ενημέρωση Τώρα», αποφάσισε να ξεκινήσει μία πιο δίκαιη μάχη με την AGB.

Τον χτυπάνε με μονοψήφια, τους απαντά με δημοσκόπηση.

Ξεσπάθωσε ο Παύλος Μυλωνάς, κρίνοντας ότι τα νούμερα τηλεθέασης που παρουσιάζει η Nielsen, πιο γνωστή και ως AGB, δεν είναι αντιπροσωπευτικά της πραγματικής εικόνας που επικρατεί στο κυπριακό τηλεοπτικό πεδίο.

Συγκεκριμένα εδώ και λίγο καιρό, η εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», καταγράψει μονοψήφια νούμερα, σύμφωνα με την Nielsen και παρά την ζωντάνια που εκπέμπει ο παρουσιαστής, τις γνώσεις του για το αντικείμενο του και την απήχηση που φαίνεται να έχει στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους φιλοξενούμενους του, δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο της τηλεθέασης .

To ποτήρι ξεχείλισε σήμερα για τον παρουσιαστή με αφορμή την προβολή της χθεσινής εκπομπής, ημερομηνίας 13/5/2015, η οποία ομολογουμένως ήταν μία από τις καλύτερες του, αφού κατάφερε μεταξύ άλλων να μεταδώσει πρώτος τις πρώτες αντιδράσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ, για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», που αναφερόταν σε αποβολή του Νίκου Κατσουρίδη από το κόμμα, αλλά και να φιλοξενήσει ένα από τα σημαίνοντα στελέχη του ΑΚΕΛ στο στούντιο, τον εκπρόσωπο τύπου Γιώργο Λουκαϊδη, τον οποίο και κάλεσε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα γύρω από το θέμα το φλέγον θέμα της ημέρας.

Την ίδια ώρα, σε ανταγωνιστικά κανάλια μετέδιδαν την είδηση για την άφιξη στην Κύπρο της Τίμιας Κάρας.

Εντούτοις το μερίδιο τηλεθέασης που έδωσε η Nielsen στον Μυλωνά, ανήλθε στο 8%.

Εξοργισμένος με τα όσα συνέβησαν, ο παρουσιαστής αποφάσισε να καλέσει τους τηλεθεατές όλων των ηλικιών να συμμετέχουν σε μία τηλεφωνική δημοσκόπηση, για να δει πόσα άτομα παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την εκπομπή.

Μάλιστα, θέλοντας να υποδείξει το πιο παράλογο της όλης ιστορίας, κάλεσε παιδιά ηλικίας 4-12 και 12-17, να πάρουν επίσης τηλέφωνο, αφού καταγράφονται ως τηλεθεατές της εκπομπής του, που προφανώς ενδιαφέρονται για τα σκάνδαλα της οικονομίας και την πολιτική επικαιρότητα που παρουσιάζει η εκπομπή και να το δηλώσουν.

Όπως πληροφορούμαστε στο τηλεφωνικό κέντρο του Mega, έγινε χαμός, καθώς έλαβαν περισσότερα από 200 τηλεφωνήματα, σε λιγότερα από μία ώρα, γεγονός που υποδηλώνει με βάση τα μεγέθη που καταγράφει η ίδια η Nielsen, ότι το ποσοστό τηλεθέασης της σημερινής εκπομπής ανήλθε περίπου στο 25%.

Εδώ που τα λέμε, άδικο δεν έχει ο Μυλωνάς, αφού τα  450 μηχανάκια τα οποία καταγράφουν τα νούμερα τηλεθέασης των τηλεοπτικών σταθμών, δεν είναι αντιπροσωπευτικά του πληθυσμιακού μεγέθους της Κύπρου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top