Δείτε το 100% από τα Exit Polls για τις Βουλευτικές Εκλογές- Έγιναν διορθώσεις- Κεφάλι' ΔΗΣΥ- Ανεβαίνουν οι 'Ενεργοί Πολίτες'

Δείτε το 100% από τα Exit Polls  για τις Βουλευτικές Εκλογές- Έγιναν διορθώσεις- Κεφάλι' ΔΗΣΥ- Ανεβαίνουν οι 'Ενεργοί Πολίτες'

Στην τελική μάχη των Βουλευτικών Εκλογών ρίχτηκαν τα τηλεοπτικά κανάλια. Οι έκτακτες μαραθώνιες εκπομπές άρχισαν από το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν μετά τα μεσάνυχτα.

Από τις 18:00 όταν και δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες κάρτες, στάλθηκε το μήνυμα ότι θα υπάρχουν μεγάλες μάχες που ενδεχομένως να κριθούν ακόμα και στο «νήμα».

Λίγο πριν τις 19:00 οι τηλεοπτικοί παρουσίασαν το 100% των Exit- Polls του όπου προκύπτουν κάποιες μικρές διορθώσεις. Η ΄πρώτη εικόνα' δείχνει μικρό προβάδιαμα του ΔΗΣΥ έναντι του ΑΚΕΛ ενώ οι Ενεργοί-Πολίτες - ΚΕΚΚ και η Αλλαγή Γενιάς θα παλέψουν για είσοδο στη Βουλή.

Το OMEGA

 

O Alpha Κύπρου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE