ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εξαφανίστηκε» η Ελένη Θεοχάρους- Γιατί δεν πραγματοποίησε ομιλία την Κυριακή

«Εξαφανίστηκε» η Ελένη Θεοχάρους- Γιατί δεν πραγματοποίησε ομιλία την Κυριακή

«Η Αλληλεγγύη προχωρεί ακάθεκτη προς τις εκλογές έχοντας την ακράδαντη πεποίθηση ότι θα είμαστε νικητές», ανέφερε στην τελική προεκλογική της δήλωση η Ελένη Θεοχάρους, όμως, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, διαψεύστηκε.

Η Πρόεδρος του κινήματος «Αλληλεγγύη» δεν εμφανίστηκε χθες μετά το τελικό αποτέλεσμα για να ευχαριστήσει τους πολίτες για την στήριξή τους και στη δύσκολη θέση βρέθηκε ο Μιχάλης Γιωργάλλας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι «Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε όμως είναι απολύτως σεβαστό», και συμπλήρωσε αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Δώσαμε έναν αγώνα με πολλά προβλήματα, αλλά με αξιοπρέπεια. Ο κυπριακός λαός έκανε τις επιλογές του. Όμως εμείς δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Θα παραμείνουμε στις επάλξεις με διάθεση να προστατεύσουμε όσα κινδυνεύουν και να διεκδικήσουμε όσα ανήκουν στην πατρίδα».

Με αυτή τη σύντομη δήλωση, θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι η «Αλληλεγγύη» θα συνεχίσει το ταξίδι της στην πολιτική, ακόμη κι αν οι πολίτες δεν της έδωσαν το εισιτήριο για τη Βουλή.

Από την άλλη η Ελένη Θεοχάρους παρακολούθησε τη ροή των αποτελεσμάτων από το σπίτι της, κάτι που συμβαίνει παραδοσιακά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν θέλησε να παρέμβει, ούτε να μεταβεί στα γραφεία του κόμματος μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της «Αλληλεγγύης». Η απόφασή της ήταν οριστική και κανείς δεν μπορούσε να τη μεταπείσει.  

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της «Αλληλεγγύης», Μιχάλης Γιωργάλλας, βρέθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και η Πρόεδρος τον παρακολουθούσε από τον καναπέ του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline, η Ελένη Θεοχάρους παρέμεινε στην οικία της και σήμερα, Δευτέρα, ενώ μέχρι αργά το μεσημέρι δεν είχε επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος της.

Το κλίμα ήταν βαρύ και ο προβληματισμός διάχυτος. Το γεγονός πως κανείς από τους στενούς συνεργάτες της Ελένης Θεοχάρους δεν είχε προβλέψει το μέγεθος της ήττας, έχει ως αποτέλεσμα το να επικρατεί σύγχυση και ακόμη να μην έχουν καταλήξει στις αιτίες της συντριβής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top