ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Μαρτυρίες φωτιά για την 11χρονη Ιωάννα που βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση στο κενό

Χανιά: Μαρτυρίες φωτιά για την 11χρονη Ιωάννα που βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση στο κενό

Ο θάνατος της 11χρονης πάγωσε τα Χανιά και ολόκληρη την Κρήτη. Συμμαθητές της, που όλες αυτές τις μέρες, κρατούσαν τα στόματά τους κλειστά, αποφάσισαν να μιλήσουν…

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η 11χρονη κόρη του, βρέθηκε αργά τη νύχτα της περασμένης Κυριακής ο 49χρονος πατέρας της. Απαρηγόρητος, έμεινε πολλή ώρα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ιωάννα, ενώ με το ζόρι τον κράτησε ο φίλος που τον συνόδευε, για να μην πέσει, καθώς ήθελε να πηδήξει στο κενό. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε, ήθελε να νιώσει όπως το κοριτσάκι του, η “λεμονιά” του, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της 11χρονης στον στενό του κύκλο και σε συγγενείς του, στο σημείο που έπεσε η Ιωάννα θέλει να φτιάξει ένα εικονοστάσι στην μνήμη της. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στους Αγίους Αποστόλους ήταν συγκινητικές, ενώ μετά από ώρες, με το ζόρι ο φίλος που τον συνόδευε, κατάφερε να τον απομακρύνει από το σημείο.

Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η μικρή Ιωάννα. Είναι συγκλονιστικά τα όσα έγιναν γνωστά αποκλειστικά στο zarpanews.gr από το περιβάλλον του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άκουσαν ότι η Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία παρά το νεαρό της ηλικίας της και, όπως αποκαλύπτει κάποιους από τους συμμαθητές της, τους είχε ήδη αποχαιρετήσει!


Οι μαθητές σε όλες τις τάξεις ενημερώθηκαν από ψυχολόγο για τον θάνατο της Ιωάννας, ο οποίος μάλιστα, ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πως αισθάνεται από αυτήν την απώλεια.

Τέλος, οι συμμαθητές της, άφησαν στο γραφείο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσουν την 11χρονη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

ΑΠΟ newsit

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top