Σάλος με τα καμώματα ξανθιάς δικαστίνας – Το βίντεο αλά TikTok

Σάλος με τα καμώματα ξανθιάς δικαστίνας – Το βίντεο αλά TikTok

Η συμπεριφορά της θυμίζει πιο πολύ σε γυναίκα που θέλει να μοιάσει σε σταρ παρά σε πρόεδρο δικαστηρίου και μάλιστα σε μια πόλη όπως το Ελμπασάν της Αλβανίας, όπου οι δολοφονίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Η Ενκελέντα Καπεντάνι, επικρίνεται έντονα και τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα σε βάρος της καθώς Αλβανικά μέσα αναφέρουν ότι: «Το δικαστήριο, ο θεσμός όπου αναμένουν οι πολίτες του Ελμπασάν, να απονεμηθεί δικαιοσύνη, έχει καταντήσει «πασαρέλα» με βίντεο παρόμοια με εκείνα που ανεβαίνουν στο TikTok».

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου, που έχει μεταμορφωθεί σε ξανθιά αοιδό, “ξέχασε” το έγκλημα και εμφανίζεται ως “σταρ” μετατρέποντας μάλιστα το γραφείο της σε πίστα. Η δικαστίνα διορίστηκε πρόεδρος του δικαστηρίου στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, μετά την παραίτηση του δικαστή Zίχνι Σάχου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE