ΤΟΥΡΚΙΑ: Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς - 270 χρόνια φυλάκιση στους 32 που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν

ΤΟΥΡΚΙΑ: Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς - 270 χρόνια φυλάκιση στους 32 που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν

Ποινή φυλάκισης 270 ετών αποφάσισε το τουρκικό εφετείο για τους 32 πρώην στρατιωτικούς που προσπάθησαν κατά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016 στην Μαρμαρίδα να δολοφονήσουν τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. 

Το δικαστήριο αποφάσισε 15 φορές ισόβια κάθειρξη για τον καθένα και έτσι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 270 ετών. Ωστόσο για άλλους πέντε αποφασίστηκε λόγω καλής συμπεριφοράς να μειωθεί η ποινή τους κατά το 1/6.

Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για παραβίαση του Συντάγματος, απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, ζημιά σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία, απειλή και προσβολή του Προέδρου τη Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE