Δίνουν και παίρνουν τα καρφιά Άντρου μετά την εκλογή της Προέδρου της Βουλής – Το είδος πολιτικών που λένε λόγια αλλά δεν κάνουν πράξεις

Δίνουν και παίρνουν τα καρφιά Άντρου μετά την εκλογή της Προέδρου της Βουλής – Το είδος πολιτικών που λένε λόγια αλλά δεν κάνουν πράξεις

Η επόμενη μέρα της εκλογής της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, βρίσκει τα κόμματα με ανάμειχτα συναισθήματα με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού να μην διστάζει να ρίξει τα καρφιά του στον ΠτΔ για άλλη μια φορά.

Αρχικά ο Άντρος Κυπριανού έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Αννίτα Δημητρίου, τονίζοντας το δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει με την παραδοχή παράλληλα ότι οι γυναίκες είναι ίσως και πιο ικανές από τους άνδρες.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, o ΓΓ του ΑΚΕΛ δεν άργησε να ρίξει τα πυρά του στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη λέγοντας ότι ο Πρόεδρος στα λόγια πάντα παίρνει τα μηνύματα ενώ συνέχισε: «Υπάρχουν δύο ειδών πολιτικοί. Εκείνοι οι οποίοι δεν μιλούν πολλά και κάνουν πράξεις και εκείνοι οι οποίοι λένε λόγια και οι πράξεις τους δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που λένε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE