ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΓΑΜΟΙ: Δεξιώσεις και πάρτυ... με τη σέσουλα - Γεμίζουν μέχρι 2023 τα ημερολόγια

ΚΥΠΡΟΣ - ΓΑΜΟΙ: Δεξιώσεις και πάρτυ... με τη σέσουλα - Γεμίζουν μέχρι 2023 τα ημερολόγια

Την τιμητική τους έχουν πλέον γάμοι και βαφτίσεις μετά τη συνεχή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων αφού μελλόνυμφοι και μωράκια προσπαθούν να στριμωχτούν σε μια ημερομηνία. 

Το ενδεχόμενο περαιτέρω αποκλιμάκωσης αλλά και η συνεχής βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας ανάμεσα στα ζευγάρια που προσπαθούν εναγωνίως να εντοπίσουν ημερομηνία. Το έργο τους φυσικά έχει γίνει αρκετά πιο δύσκολο, αφού όσοι έχουν προβεί σε ακυρώσεις 'χάνοντας' ουσιαστικά τη σειρά τους οφείλουν να συμβιβαστούν.

Στα καλεντάρια, τόσο των εκκλησιών αλλά κυρίως των κέντρων δεξιώσεων γάμων επικρατεί το αδιαχώρητο αφού η ήδη αυξημένη ζήτηση σε συνάρτηση με τη σωρεία ακυρώσεων τον τελευταίο ένα τουλάχιστον χρόνο (είτε λόγω των περιορισμών, είτε λόγω της αβεβαιότητας ως προς την αποκλιμάκωση) καθιστώντας έτσι την εξεύρεση ιδανικής ημερομηνίας, δυσεπίλυτο γρίφο. 

Μία πρόχειρη ματιά στις προσφερόμενες πλέον ημέρες και ημερομηνίες αρκεί για να επαληθεύσει αυτό που αναφέραμε νωρίτερα. Πέραν του Σαββάτου, που αποτελεί κατ'εξοχήν την ημέρα που συγκεντρώνει τη μερίδα του λέοντος των δεξιώσεων, αρκετοί είναι αυτοί που μεταφέρονται την Κυριακή.

Και αν παρά το εργάσιμο της επόμενης ημέρας αυτό δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερα παράξενο, θα εκπλαγείτε με τον αριθμό των κρατήσεων που αφορούν Πέμπτες ή ακόμη και Τρίτες. 

Η βιομηχανία των γάμων δείχνει να παίρνει σιγά-σιγά μπροστά αφού παρά τους περιορισμούς (στους αριθμούς των παρευρισκομένων αλλά και της απαραίτητης προσκόμισης SafePass) σε μεγάλο βαθμό τα πρωτόκολλα επιτρέπουν δεξιώσεις και πάρτυ που... πλησιάζουν την προ-πανδημίας εποχή. 

Πλέον το γεγονός ότι δύναται να φιλοξενηθεί το δείπνο-πάρτυ σε εσωτερικό χώρο, αλλά και η διευκόλυνση του κόκτειλ (χαιρέτιση) με ταυτόχρονη παρουσία 250 ατόμων παρέχει στα ζευγάρια την ευκαιρία να μην αφήσουν κανένα αγαπημένο τους πρόσωπο εκτός λίστας καλεσμένων. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top