Θετικές χαρακτήρισε τις επαφές του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Ερντογάν

Θετικές χαρακτήρισε τις επαφές του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Ερντογάν

Θετικές χαρακτήρισε τις επαφές του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι “αν θέλει ο Αλλάχ όλα μπορούν να λυθούν”.


Σε ομιλία του στο κοινοβούλιο του Αζερμπαϊτζάν, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε “εγώ ήρθα εδώ από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Και αυτά τα συζήτησα στη σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Ήρθαμε εδώ μετά από ορισμένες θετικές συνομιλίες. Αλλά τα προβλήματα του κόσμου δεν τελειώνουν. Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα ακόμη να λύσει. Αν είμαστε ένα, αν είμαστε ενωμένοι, αν το θέλει ο Αλλάχ όλα θα λυθούν”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν και οι ψευδεπίγραφες προσδοκίες για το Κυπριακό

Η σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν και οι ψευδεπίγραφες προσδοκίες για το Κυπριακό

Η σαρωτική επικράτηση του Τουφάν Ερχιουρμάν στις παράνομες «εκλογές» στα κατεχόμενα, με ποσοστό που ξεπερνά το 62%, προκάλεσε κύμα αισιοδοξίας και συζητήσεων, γύρω από το αν το Κυπριακό μπορεί επιτέλους να επανέλθει σε τροχιά διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE