Βελτιώνεται η κατάσταση του 8χρονου κοριτσιού – «Θα είναι εντάξει» αναφέρει ο Δρ. Ηλία στο ThemaOnline

Βελτιώνεται η κατάσταση του 8χρονου κοριτσιού – «Θα είναι εντάξει» αναφέρει ο Δρ. Ηλία στο ThemaOnline

Θετικές οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του 8χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 3π.μ., στην οδό Τεύκρου Ανθία, στο Τσέρι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής στο ThemaOnline, Δρ. Αβραάμ Ηλία, το 8χρονο κοριτσάκι από προχθές έχει αποσυνδεθεί και χθες έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική εκτός κινδύνου. Όπως μας ανάφερε το παιδάκι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ θα είναι εντάξει στην υγεία της,μετά από τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε ότι όχημα που οδηγούσε 41χρονη κάτοικος Λευκωσίας, έχοντας ως συνεπιβάτες στο πίσω κάθισμα τα δύο παιδιάς της ηλικίας 10 και 8 ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, με συνοδηγό 51χρονο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης οι οδηγοί και οι επιβάτες των δύο οχημάτων. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 26χρονος και ο 51χρονος κρατήθηκαν για νοσηλεία. Ο 26χρονος υπέστη κάταγμα, ενώ ο 51χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου.

Η μητέρα και ο αδελφός της ανήλικης, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE