Ο Πρόεδρος Αλ Σίσι θέτει στη διάθεση της Κύπρου δύο ελικόπτερα για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Ο Πρόεδρος Αλ Σίσι θέτει στη διάθεση της Κύπρου δύο ελικόπτερα για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Έμπρακτη είναι η στήριξη της Αιγύπτου στην προσπάθεια της Κύπρου για την κατάσβεση των πυρκαγιών, καθώς ο Πρόεδρος της χώρας Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι εξέδωσε διαταγή για την αποστολή δύο ελικοπτέρων, πλήρως εξοπλισμένων για να συμμετάσχουν τις κυπριακές αρχές στην κατάσβεση των πυρκαγιών, πάντοτε σε συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.   

 
Η απόφαση αυτή του Προέδρου Αλ Σίσι, Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, λήφθηκε στα πλαίσια της αιγυπτιακής στήριξης που παρέχεται σε φιλικές και αδελφές χώρες για να αντιμετωπίσουν όλες τις κρίσεις που συμβαίνουν, σημειώνει μεταξύ άλλων σε αποψινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Άμυνας της Αιγύπτου. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE