Κορωνοϊός - Πάτρα: Κοριτσάκι δυο ετών νοσηλεύεται με Covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Κορωνοϊός - Πάτρα: Κοριτσάκι δυο ετών νοσηλεύεται με Covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Το παιδάκι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο από την περιοχή της Αμαλιάδας

Ένα κοριτσάκι ηλικίας δυο ετών θετικό στον κορωνοϊό νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο από την περιοχή της Αμαλιάδας. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που παιδάκι αυτής της ηλικίας νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύονται με covid-19 9 άτομα στις κλινικές, ενώ 8 βρίσκονται στη ΜΕΘ.

Αντίστοιχα 6 νοσηλείες με κορωνοϊό έχουμε στον “Άγιο Ανδρέα” και 2
στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όλοι οι νοσηλευόμενοι (πλην ενός) είναι ανεμβολίαστοι.

Πηγή: tempo24.news

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE