«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό 30χρονου στη Λεμεσό - Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για αυτά που εντοπίστηκαν

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό 30χρονου στη Λεμεσό - Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για αυτά που εντοπίστηκαν

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 4,000 ευρώ εκδόθηκε σήμερα σε 30χρονο, σε υποστατικό του οποίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αριθμό παράνομων καπνικών προϊόντων, όπως τσιγάρα και καπνό ναργιλέ.

Τα παράνομα προϊόντα καπνού εντόπισαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από έρευνα που έγινε στο υποστατικό του 30χρονου, στη Λεμεσό.

Η έρευνα στο υποστατικό διεξήχθη γύρω στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής, μετά από σχετική πληροφορία που είχαν λάβει τα μέλη του ΟΠΕ.

Στο υποστατικό ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 κούτες τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τέσσερις κούτες καπνού, 28 κούτες καπνού ναργιλέ διαφόρων επωνυμιών και ακόμη τρία κιλά καπνού ναργιλέ.

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού οδηγήθηκε στα γραφεία του ΟΠΕ, όπου κλήθηκε και μετέβη λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων για εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, τα προϊόντα καπνού που ανευρέθηκαν δεν έφεραν τις απαραίτητες σημάνσεις, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να καταγγελθεί με την έκδοση εξώδικου χρηματικού προστίμου ύψους 4,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.