ΠΑΡΑ-THEMA

Συγκλονιστική περιγραφή για τα επεισόδια: «Βλέπω την μαμά μου να σπαράζει με λυγμούς - Τρεις Αστυνομικοί γρονθοκοπούν τον γιο της»

Συγκλονιστική περιγραφή για τα επεισόδια: «Βλέπω την μαμά μου να σπαράζει με λυγμούς - Τρεις Αστυνομικοί γρονθοκοπούν τον γιο της»

Συγκλονιστική η ανάρτηση συμπολίτισσας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία περιγράφει σε ένα μακροσκελές κείμενο τα όσα διαδραματίστηκαν στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Λευκωσία.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, η κυρία αναφέρει πως παρόλο που ήταν στην πορεία μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας της, δεν ήθελαν να περάσουν από τα σημεία που σημειώνονταν τα επεισόδια, όταν άκουσαν πως η Αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων, ωστόσο δεν είχαν άλλη επιλογή όπως τονίζει, καθώς εκεί που ήταν σταθμευμένο το όχημα τους, αναγκάστηκαν να περάσουν από τα επεισόδια και τις φασαρίες.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει Αστυνομικοί χτύπησαν τον αδερφό της, ενώ έριξαν σπρέι στην ίδια, την μητέρα της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας που ήταν στο σημείο. 

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της: «Φεύγοντας από την πορεία κάποιος μας προειδοποίησε ότι υπάρχουν φασαρίες στο Προεδρικό. Περπατώντας συνειδητοποιήσαμε ότι η αστυνομία έριχνε δακρυγόνα. Δεν θέλαμε να περάσουμε σε καμία απολύτως περίπτωση από εκεί που ήταν οι φασαρίες. Όμως το αυτοκίνητο μας ήταν σταθμευμένο λίγο μετά το Προεδρικό και για να πάμε εκεί έπρεπε να περάσουμε από τις φασαρίες

Την ίδια ώρα σημειώνει πως: «Ο αδερφός της μαμάς μου είχε ήδη προλάβει να πάει στο αυτοκίνητο του, επομένως τον πήραμε τηλέφωνο για να περάσει να μας πάρει στο δικό μας αυτοκίνητο από άλλο δρόμο έτσι ώστε να αποφύγουμε τα δακρυγόνα. Ο θείος μου είχε εταιρικό φορτηγό, έβαλε μέσα έμενα, τον αδερφό μου, την μαμά μου, τον παπά μου, την θεία μου, τον θείο μου και τον ξάδελφό μου και ξεκινήσαμε να πάμε. Μόλις που μπήκαμε στο όχημα ακούμε σειρήνες των περιπολικών τζαι βλέπουμε τρία οχήματα της αστυνομίας να έρχονται κατά πάνω μας. Παλουκώνει τα φρένα ο θείος μου γιατί του έκοψαν την φόρα και το δεύτερο περιπολικό στο τσακ να καρφωθεί πάνω μας. Βγαίνουν οι κύριοι από τα αυτοκίνητα τους με τα ρόπαλα τζαι ξεκινούν μανιωδώς να χτυπάνε το αυτοκίνητο και να φωνάζουν. Ανοίγουμε την πόρτα πίσω και προσπαθούμε να τους εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε κάτι πάνω μας και είμαστε πρόθυμοι να κατέβουμε ήρεμα κάτω να μας ελέγξουν. Έλα όμως που δεν άκουγαν. Πολλοί από αυτούς ήρθαν προκατειλημμένοι και έτοιμοι για καβγά. Ψέκασαν σε εμένα 19 χρονών, την μαμά μου, την θεία μου και τον 17 χρόνο ξάδερφο μου σπρέι πιπεριού γιατί κλαίγαμε και τους λέγαμε να σταματήσουν να χτυπούν την οικογένεια μας. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΕΙ» .

Στο τέλος της ανάρτησης τονίζει πως: «Το ψυχολογικό στρες και τα τραύματα που θα μας μείνουν μια ζωή ποιος θα μας τα πληρώσει???? Να βλέπω την μαμά να σπαράζει με λυγμούς βλέποντας τον γιο της χαμέ ΤΡΕΙΣ αστυνομικούς από πάνω του να τον γρονθοκοπούν να μην ξέρω τι να κάνω και πως μπορώ να βοηθήσω. Να μην βλέπω μπροστά μου επειδή είχα κάψιμο στα μάτια, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ κάψιμο από το σπρέι των αστυνομικών

Και κλείνοντας αναφέρει πως: «Έχουν περάσει 18 ώρες και ακόμα νιώθω το σώμα μου να καίγεται λες και πραγματικά έβαλαν μου φωτιά. Τα υπόλοιπα φαίνονται στα βίντεο

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top