Στόχος της βομβιστικής επίθεσης πρώην πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ – Ξεψαχνίζουν κλειστό κύκλωμα οι Αρχές

Στόχος της βομβιστικής επίθεσης πρώην πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ – Ξεψαχνίζουν κλειστό κύκλωμα οι Αρχές

Ενδελεχείς οι έρευνες γύρω από την βομβιστική επίθεση, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Ιουλίου, σε οικία στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος των βομβιστών ήταν o πρώην πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα ο Χριστόφορος Ποταμίτης, στον οποίο ανήκει η οικία που τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός. Σημειώνουμε ότι ο Χριστόφορος Ποταμίτης, διετέλεσε δύο φορές πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ.

 

Υπενθυμίζουμε ότι στις 5:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/7, άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα υψηλής ισχύος σε πόρτα γκαράζ, σε οικία στην περιοχή Καλλιθέας στη Λευκωσία. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ υπήρξε αναστάτωση σε όλη την περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς απέκλεισαν αμέσως την σκηνή και άρχισαν την διερεύνηση για εντοπισμό των δραστών. 

Ενώπιον των Αρχών βρίσκεται και οπτικογραφημένο υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο εξετάζεται. 

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE