«Έπεσε» σκοτάδι στην περιοχή των Λατσιών – Βλάβη σε καλώδιο της ΑΗΚ

«Έπεσε» σκοτάδι στην περιοχή των Λατσιών – Βλάβη σε καλώδιο της ΑΗΚ

Πρόβλημα με καλώδιο της ΑΗΚ παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης (04/08) με αποτέλεσμα μέρος της περιοχής των Λατσιών να βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, πρόκειται για μεγάλη βλάβη που σημειώθηκε σε υπόγειο καλώδιο.

Συνεργεία της ΑΗΚ έσπευσαν στο σημείο προσπαθώντας να βρουν σε ποιο σημείο βρίσκεται ακριβώς το πρόβλημα ώστε να το επιδιορθώσουν.

Όπως ανέφερε η κυρία Παπαδοπούλου, τα συνεργεία θα χρειαστούν περίπου δύο ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE