Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, λέει η Επίτροπος Νομοθεσίας

Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, λέει η Επίτροπος Νομοθεσίας

Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης για να επανελέγχονται τα κριτήρια έκδοσής τους, αναφέρει η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Ζαννέτου, με αφορμή το χθεσινό φονικό στο Γέρι. 

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter η κ. Ζαννέτου σημειώνει: "Άλλη ζωή χάθηκε άδικα και βίαια από κυνηγετικό όπλο. Οι άδειες πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης για να επανελέγχονται τα κριτήρια έκδοσης αν συνεχίζουν να υφίστανται, πολλά αλλάζουν στον κάτοχο και στην ικανότητα του με την πάροδο του χρόνου. Δύναμη στην οικογένεια του θύματος", προσθέτει.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE