ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάει Κακουργιοδικείο σήμερα ο 58χρονος που σκότωσε τον 29χρονο Σταύρο για ένα πάρκινγκ – Βγήκε από την καταστολή ο πατέρας

Πάει Κακουργιοδικείο σήμερα ο 58χρονος που σκότωσε τον 29χρονο Σταύρο για ένα πάρκινγκ – Βγήκε από την καταστολή ο πατέρας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου, ο 58χρονος που διέπραξε την δολοφονία στο Γέρι την Τετάρτη 11 Αυγούστου.

Σήμερα εκπνέει το διάταγμα προσωποκράτησης του 58χρονου και η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, καθώς οι ανακριτές έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται.

Ο 58χρονος θα κατηγορηθεί για τον φόνο εκ προμελέτης του 29χρονου Σταύρου και για την απόπειρα φόνου κατά του 52χρονου πατέρα του, ωστόσο ο ίδιος δεν παραδέχεται την κατηγορία φόνου εκ προμελέτης, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τα όσα διέπραξε ήταν εν βρασμώ ψυχής, μετά από προκλήσεις που δέχθηκε από τον 52χρονο γείτονα του.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συλλέξει το ΤΑΕ Λευκωσίας, η κύρια αιτία αντιπαραθέσεων των δύο γειτόνων ήταν μία θέση πάρκινγκ έξω από την οικία των θυμάτων. Έτσι φαίνεται να συνέβη και τη μέρα του φονικού, καθώς ο 58χρονος θεωρούσε ότι οι γείτονες του γελούσαν μαζί του και μετά από καυγά (για το παρκινγκ) μπήκε στο σπίτι του άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και άρχισε να πυροβολεί κατά του 29χρονου και του 52χρονου.

Από την νεκροτομή επί της σορού του 29χρονου διαφάνηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια ρήξης αριστερής καρωτίδας και αγγείων λαιμού.

Σημειώνεται ότι ο 52χρονος πατέρας που δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών έχει αφαιρεθεί από την καταστολή και έχει παρουσιάσει βελτίωση στην κατάσταση υγείας του, ενώ οι ανακριτές θα αναμένουν το πράσινο φως από τους γιατρούς για να λάβουν κατάθεση από το θύμα.

Σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου, θα τελεστεί η κηδεία του 29χρονου Σταύρου Αντωνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Γέρι στις 17:30. Η ταφή του 29χρονου Σταύρου θα γίνει στο κοιμητήριο Γερίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top