LIFESTYLE

Lady Gaga: Δέχεται σφοδρή κριτική για την αδιαφορία της απέναντι στον άνθρωπο που τραυματίστηκε, για να σώσει τα σκυλιά της

Lady Gaga: Δέχεται σφοδρή κριτική για την αδιαφορία της απέναντι στον άνθρωπο που τραυματίστηκε, για να σώσει τα σκυλιά της

Ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε να διαθέσει όλα του τα χρήματα για τη νοσηλεία του, μετά την επίθεση, που δέχτηκε - Άστεγος και χωρίς οικονομίες ζητά την βοήθεια του κόσμου.

«Πυρά δέχεται» η Lady Gaga στα social media, με τους χρήστες να αναφέρουν πως «αδιαφόρησε» για την κατάσταση της υγείας του άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την απόπειρα απαγωγής των δύο σκυλιών της τον περασμένο Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες, όταν ο Ράιαν Φίσερ έβγαλε βόλτα τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας. Τότε, δύο άνδρες του επιτέθηκαν ανοίγοντας πυρ εναντίον του και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Αν και τα δύο σκυλάκια βρέθηκαν λίγες ημέρες αργότερα, ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες. Πλέον, όμως ο νεαρός ζητάει την βοήθεια της διαδικτυακής κοινότητας, καθώς όπως αναφέρει είναι άστεγος και έχει δαπανήσει όλα του τα χρήματα στη νοσηλεία του.

 

«Κάποιες φορές ένιωθα αβοήθητος και εγκαταλελειμμένος. Βίωσα στιγμές κατάθλιψης και αυτολύπησης. Έχω έναν ξεκάθαρο στόχο, αλλά βρίσκομαι ενώπιον μιας επίσης, ξεκάθαρης δυσκολίας. Χωρίς όχημα, διαμέρισμα, έχοντας ξεμείνει από οικονομίες και επιβιώνοντας από τα χρήματα, που μου δίνουν ανά διαστήματα μερικά αγαπημένα πρόσωπα. Ζητώ ταπεινά την βοήθειά σας», εξηγεί στην σελίδα του Go Fund Me, παρακαλώντας τον κόσμο να τον βοηθήσει έστω να αγοράσει ένα τροχόσπιτο, προκειμένου να έχει μία στέγη. Ακόμα και οι θαυμαστές της Lady Gaga φυσικά, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος ζητά από την τραγουδίστρια να αναλάβει την ευθύνη, καθώς για χάρη των σκυλιών της, τραυματίστηκε ο Ράιαν Φίσερ και οφείλει να τον βοηθήσει να ανακάμψει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top