Προσπάθησαν να διαφύγουν με πλαστές ταυτότητες - Τους τσάκωσε η Αστυνομία

Προσπάθησαν να διαφύγουν με πλαστές ταυτότητες - Τους τσάκωσε η Αστυνομία

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν κατά την αναχώρηση τους από το αεροδρόμιο Πάφου σε σχέση με υπόθεση πλαστοπροσωπίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Παρασκευή στις 11:00 παρουσιάστηκε για αναχώρηση άνδρας αφρικανικής καταγωγής που παρουσίασε γαλλικό δελτίο ταυτότητας. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο δελτίο εντοπίζεται στον κατάλογο της Interpol ως απωλεσθέν ή κλαπέν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2015. Στην συνέχεια συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, όπου και κρατείται. 

Ακολούθως χτες στις 11:30 παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου δεύτερο πρόσωπο αφρικανικής καταγωγής με προορισμό τη Γαλλία. Ο συγκεκριμένος παρουσίασε γαλλικό δελτίο ταυτότητας για το οποίο ηγέρθησαν υπόνοιες ότι ήταν πλαστό, όπως και διαπιστώθηκε τελικά. Στην συνέχεια αυτός συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE