Σάρωσε η κόρη της Πάολα – Σε ποια σχολή μπήκε δεύτερη

Σάρωσε η κόρη της Πάολα – Σε ποια σχολή μπήκε δεύτερη

Η αδυναμία που έχει η Πάολα στη μονάκριβή της Παολίνα, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Ζογλοπίτη, είναι μεγάλη. Η 18χρονη κοπέλα, μάλιστα, έκανε εξαιρετικά υπερήφανους τους γονείς της αφού πέρασε δεύτερη στην σχολή Πολιτικών Επιστημών στην Θεσσαλονίκη.


Η Παολίνα ανήρτησε το αποτέλεσμα της επιτυχίας της στο Instagram, ενώ εντύπωση προκαλούν οι βαθμοί της. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα, όσο και στα αρχαία ελληνικά, όπου έγραψε πάνω από 18.

 

Πάνω στην φωτογραφία, έγραψε: «Χρειαζόμαστε μία στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE