Τραγικό τέλος – Δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός ο 28χρονος Κύπριος δύτης

Τραγικό τέλος – Δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός ο 28χρονος Κύπριος δύτης

Τραγική κατάληξη είχε ο 28χρονος Κύπριος δύτης, του οπίου είχαν χαθεί τα ίχνη του από το μεσημέρι του Σαββάτου, σε θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, μετά από την επιχείρηση εντοπισμού του, που είχε στηθεί από το ΚΣΕΔ Λάρνακας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα, γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης της σορού του.
Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE