ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

'Αυτή η πράξη από μόνη της είναι φρικτή' - Τα σχόλια κάτω από αναρτήσεις των συμπολιτών μας που έφυγαν απο Covid19

'Αυτή η πράξη από μόνη της είναι φρικτή' - Τα σχόλια κάτω από αναρτήσεις των συμπολιτών μας που έφυγαν απο Covid19

Μια ανάρτηση απο ένα Κύπριο ηθοποιό, ο οποίος περιέγραψε το πως ο κόσμος σταμάτησε να έχει σεβασμό σε ζωντανούς και νεκρούς.

Ανθρωποι που έφυγαν απο κορωνοϊο, όπως αναφέρει έγιναν εργαλείο για συζητήσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, οι οποίοι μάχονται μεταξύ τους όχι ειρηνικά, αλλά με βρισιές και άκομψες λέξεις και χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που τα ίδια ντροπιάζουν τις ίδιες τις λέξεις.

Ο Κωνσταντίνος Γαβριήλ, ο οποίος δήλωσε ότι είναι διπλά εμβολιασμένος, αναφέρεται στο δίκαιο και στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να έχει την άποψη του, αλλα κατακρίνει τον τρόπο με τον οποίο συνάνθρωποι του χρησιμοποιούν τους θανάτους και ειρωνεύονται ο ένας τον αλλό για να μεταφέρουν την δική τους άποψη.

Η ανάρτηση του έχει τίτλο " Για τα 11 τελευταία θύματα απο covid"

"Για τα 11 τελευταία θύματα από covid
Έσπευσαν πολλοί να εργαλιοποιήσουν τον θάνατο συμπολιτών μας και τις τραγικές στιγμές που περνούν οι οικογένειες τους με σκοπό την προπαγάνδα είτε οι μεν είτε οι δε. Αυτή η πράξη από μόνη της είναι φρικτή αλλά πιο φρικτό από μόνο του είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς κάνουν!

Ουσιαστικά χεστηκαν για τις απώλειες, οι απώλειες είναι απλά επιχειρήματα στα χέρια τους. Κατάφεραν να μας περάσουν μέσα μας ότι είμαστε αναλώσιμοι όλοι, απλοί αριθμοί! Κι εμείς το δεχτηκαμε φίλοι και φίλες και δρουμε από μόνοι μας και ως προς τους άλλους αλλά και ως προς στον εαυτό μας ως αναλώσιμοι!

Η μεγαλύτερη ντροπή απ' όλες είναι ο φασισμός που αναπτύσσεται σε εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους σε προσωπικό επίπεδο , η έλλειψη σεβασμού της αντίθετης άποψης και προσωπικής έκφρασης του κάθε ενός και το δικαίωμα επιλογής του τι θα κάνει ο καθένας με το σώμα του. Η μεγαλύτερη ντροπή είναι τα σχόλια κάτω από αναρτήσεις που προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς που μειώνουν τόσο το κύρος όσο και την προσωπικότητα εκάστου του σχολιάζοντος ! Η δύναμη του επιχειρήματος εκάστου βρίσκεται στην ποιότητα του λόγου του! Η ειρωνία και οι χαρακτηρισμοί απλά τα αποδυναμώνουν.

Αιώνια η μνήμη των θυμάτων ( εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων) , καλή δύναμη στις οικογένειες τους να αντέξουν τον πόνο που προκαλεί η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου!και σύντομα να υπάρχει ( ουτοπικό) νομοθετικό πλαίσιο για ποινικές διώξεις σε όσους ανεξεραίτως ιδιότητας ( ιερομένοι, γιατροί, πολιτικοί) δρουν εκτός νομικού πλαισίου επηρεάζοντας αρνητικά τις ζωές άλλων ανθρώπων οδηγώντας τους σε μόνιμες βλάβες ή θάνατο! Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας, καλή ανοσία αλλά προπάντων καλή καρδιά"

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top