LIKE ONLINE

Σήμερα η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel: «Δεν είναι μάχη, είναι πόλεμος» -ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel: «Δεν είναι μάχη, είναι πόλεμος» -ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν θα αρχίσει να ανεβαίνει στο ελληνικό Netflix από τις 10 το πρωί - Στις 3 Δεκεμβρίου το μεγάλο φινάλε - Τρία νέα πρόσωπα και τον «καθηγητή» όπως δεν τον έχουμε δει έως τώρα

Ο χρόνος έχει ήδη ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα και τα πέντε, ολοκαίνουργια επεισόδια του La Casa de Papel ή αλλιώς το Volume I της τελευταίας σεζόν της σειράς «Τέλεια Ληστεία» αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο ελληνικό Netflix από τις 10 το πρωί.

Η βραβευμένη με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς, το ισπανικό δημιούργημα με τους ληστές με τα πορτοκαλί και τις μάσκες του Νταλί που προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση, καθηλώνοντας από την πρώτη κιόλας σεζόν, το 2017, εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και έγινε βασικός μοχλός ανάπτυξης στην ανάπτυξη της πρωτοποριακής πλατφόρμας streaming στη διεθνή αγορά εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας τα 34 εκατομμύρια θεάσεις το καλοκαίρι του 2019 και τις 65 εκατομμύρια προβολές την 4η σεζόν, ολοκληρώνεται με την 5η σεζόν σε δύο μέρη με το τελευταίο να προβάλεται στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Ο δημιουργός του «La Casa De Papel» Άλεξ Πίνα δήλωσε για τα όσα ακολουθούν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν». Λίγο πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, το Netflix έδωσε στην κυκλοφορία ένα 3λεπτο βίντεο με όσα έχουν προηγηθεί μέχρι τώρα.

Στο επίσημο τρέιλερ του πρώτου μέρους βλέπουμε τον Καθηγητή (Professor) να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλυσοδεμένος και αιχμάλωτος της Αλίσια. Την ίδια στιγμή, ο στρατός ετοιμάζεται να εισβάλει μέσα στην ισπανική τράπεζα που βρίσκεται αμπαρωμένη η συμμορία. Το βίντεο είναι «παραδοσιακά» γεμάτο σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα.

"Για πρώτη φορά δεν έχουν σχέδιο απόδρασης"

ΠΗΓΗ: Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top