ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο David Fuster «παίζει μπάλα» με τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge

Ο David Fuster «παίζει μπάλα» με τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge

Η Samsung Electronics Hellas ετοίμασε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή έκπληξη για όλους τους επισκέπτες σε κατάστημα της Vodafone στην Αθήνα. Όσοι βρέθηκαν εκεί την περασμένη εβδομάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των Samsung Galaxy S6 και S6 edge, από το διάσημο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, David Fuster ως νέο μέλος της Ομάδας Internet Vodafone.

 

Ο αγαπημένος παίκτης του Ολυμπιακού, μεγάλος θαυμαστής των δύο συσκευών, καλωσόρισε τον κόσμο στο stand της Samsung και ενημέρωσε τους πελάτες για την κορυφαία τεχνολογία και το μοναδικό σχεδιασμό των δύο Smartphones. Ασφαλώς, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του, ποζάροντας στις πιο ξεχωριστές selfies, με την υψηλής ανάλυσης κάμερα των Samsung Galaxy S6 και S6 edge.


Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.
Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου και ημιαγωγών. Παράλληλα, ηγούμαστε στο χώρο του Internet of Things, μέσω, μεταξύ άλλων, των πρωτοβουλιών μας για Ψηφιακή Υγεία και Έξυπνα Σπίτια. Απασχολούμε 307.000 άτομα σε 84 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το επίσημο blog μας στο global.samsungtomorrow.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top