LIFESTYLE

Τι να πούμε κι εμείς; Επώνυμη καλλονή πρώην μοντέλο είπε στον Σεφερλή πως θέλει να κάνει… (VIDEO)

Τι να πούμε κι εμείς; Επώνυμη καλλονή πρώην μοντέλο είπε στον Σεφερλή πως θέλει να κάνει… (VIDEO)

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη του Μάρκου Σεφερλή στο «Mega με Μία» και έδωσε μία συνέντευξη για την καριέρα της και την οικογένειά της.

Μίλησε για την καριέρα της στο modeling, την σχέση με τον σύζυγό της, Pedja Sojakovic και την οικογένειά τους, αλλά και την τηλεοπτική της πορεία, που ξεκίνησε φέτος στο «Όλα παίζουν».

Όταν η συζήτηση λοιπόν πέρασε στο θέμα της τηλεοπτικής της καριέρας, η Αλέκα Καμηλά είπε:

«H τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Και ψώνιο έχω μέσα μου και ματαιοδοξία. Είμαι άνθρωπος και μου αρέσει να φτιάχνομαι, να ντύνομαι και να βγαίνω στα κανάλια. Με νοιάζει και θέλω να δουλέψω και του χρόνου. Δεν ξέρω όμως τι μου ταιριάζει. Τώρα ανακαλύπτω κι εγώ τηλεοπτικά τον εαυτό μου. Ειλικρινά θα μπορούσα να κάνω και τηλεμάρκετινγκ! Μου αρέσει».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε και τι την έβαλε να κάνει ο Μάρκος Σεφερλής:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top