Κλείδωσε η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη-Υπουργού Παιδείας

Κλείδωσε η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη-Υπουργού Παιδείας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά τη συνεδρία, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Νιόβη Παρισινού δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου η οποία αποτελούσε τη συνέχεια της συνέδριας της περασμένης Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο Υπουργός Υγείας, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αλλά και οι Υφυπουργοί Ναυτιλίας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Έρευνας και Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, και Τουρισμού ενημέρωσαν το Υπουργικό Συμβούλιο για την πορεία υλοποίησης των έργων, μεταρρυθμίσεων, πολιτικών και στρατηγικών που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα τους.

Όπως και στην προηγούμενη συνεδρία, έγινε ειδική αναφορά στα έργα που περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Κύπρος το Αύριο». Η Κύπρος, με την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που εμπίπτουν στο Σχέδιο, θα αντλήσει 1,2 δις από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανακαμψης και Ανθεκτικότητας».

Ερωτηθείσα αναφορικά με το πότε θα συναντηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, για να συζητήσουν για το θέμα του βιβλίου, δεδομένου ότι ο Υπουργός Παιδείας απουσίαζε από τη συνεδρία ευρισκόμενος στο εξωτερικό, η κα Παρισινού είπε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE