Μάνα μου ρε… Έφεραν τούρτα του Λιάγκα για τα γενέθλια του – Πάλι εκνευρίστηκε! (VIDEO)

Μάνα μου ρε… Έφεραν τούρτα του Λιάγκα για τα γενέθλια του – Πάλι εκνευρίστηκε! (VIDEO)

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει γενέθλια και οι συνεργάτες του, του έκαναν μία απίστευτη έκπληξη στον αέρα του «Πρωινό».

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να απουσιάζει και σήμερα λόγω ασθένειας, όμως η ομάδα της εκπομπής, δεν ήταν δυνατόν να μην κάνει κάτι για την ιδιαίτερη μέρα του κεντρικού παρουσιαστή.

Έτσι λοιπόν, εκεί που δεν το περίμενε ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής μία εντυπωσιακή τούρτα στολισμένη με ένα φουσκωτό! Πρόκειται ως γνωστόν για αγαπημένη ασχολία του οικοδεσπότη της εκπομπής, ο οποίος δήλωσε: «Πολύ ωραία ιδέα το φουσκωτό».

Στην συνέχεια και αφού τον πίεσαν να σβήσει τα κεριά γιατί ντρεπόταν, έπεσαν όλοι πάνω του για μία ομαδική αγκαλιά, με τον ίδιο να λέει με χιούμορ: «Έλεος τώρα!». Στο μεταξύ, ο Θέμης Γεωργαντάς τραβούσε selfies!

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE