ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διασφάλιση της υγείας του πληθυσμού είναι βασική μας προτεραιότητα, λέει ο ΟΚΥπΥ

Η διασφάλιση της υγείας του πληθυσμού είναι βασική μας προτεραιότητα, λέει ο ΟΚΥπΥ

Η διασφάλιση της υγείας του πληθυσμού είναι βασική μας προτεραιότητα, αναφέρει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, σημειώνοντας ότι ιατροί και νοσηλευτές «βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση της υγείας μας και εργάζονται με αυταπάρνηση».

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στα νοσηλευτήριά του, ιατροί, νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και προσωπικό σε κάθε μονάδα δίνουν καθημερινά μάχη τόσο για την αντιμετώπιση και χειρισμό της πανδημίας Covid-19 αλλά και για την αδιάκοπη παροχή φροντίδας υψηλής ποιότητας σε κάθε πολίτη που τη χρειάζεται.

Προσθέτει ότι «όταν απειλείται η υγεία ενός ανθρώπου, εναποθέτονται οι ελπίδες στα νοσοκομεία και στα χέρια των γιατρών και των άλλων επαγγελματιών υγείας και ο ΟΚΥπΥ δεν ταυτίζεται με οποιασδήποτε μορφής κακοδιαχείριση ασθενών».

«Καθήκον μας και όλων των αρμόδιων φορέων είναι η καλύτερη και πιο αποτελεσματική περίθαλψη για τον κάθε έναν και κάθε μία ασθενή», αναφέρει ο ΟΚΥπΥ σημειώνοντας ότι «σε όλες τις μονάδες του ΟΚΥπΥ ικανοί και άξιοι επαγγελματίες υγείας με αγάπη και πολύτιμη συνεισφορά προστατεύουν την υγεία όλων μας».

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, Χρίστης Λοϊζίδης, δήλωσε πως «νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές των γιατρών και νοσηλευτών μας οι οποίοι καθημερινά, κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σώζονται ζωές, ενώ και την ίδια ώρα για να σημειώνεται βελτίωση σε κάθε περίθαλψη».

Πρόσθεσε ότι «πέρα από την εξειδίκευση έχουν πολλαπλά ισχυρές ικανότητες και δίνουν μικρούς και μεγάλους αγώνες, με αυτοθυσία».

«Κρατάμε το ηθικό τους ψηλά και μαζί τους συνεχίζουμε ακούραστα. Η επιτυχία του συστήματος υγείας είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι», είπε ο κ. Λοϊζίδης.

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top