ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις πτήσεις από και προς Κύπρο λόγο απεργίας στην Ελλάδα

Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις πτήσεις από και προς Κύπρο λόγο απεργίας στην Ελλάδα

Δεν φαίνεται να υπάρξουν σημαντικά προβλήματα στις πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια, από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, από την εξαγγελθείσα διήμερη απεργία των εργαζομένων στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας στην Ελλάδα.

Σε γραπτή δήλωση του Αδάμου Ασπρή, εκπροσώπου Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου αναφέρεται ότι «σε σχέση με την εξαγγελθείσα 48ωρη απεργία του προσωπικού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας, το διήμερο της Κυριακής 31 Μαΐου και της Δευτέρας 1ης Ιουνίου 2015, θα ήθελα να επιβεβαιώσω τη λήψη της σχετικής ειδοποίησης-ΝΟΤΑΜ από τις αρμόδιες αρχές».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αναμένεται να υπάρξουν σημαντικά προβλήματα στις πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια, αν και σημειώνεται ότι στην παραληφθείσα ΝΟΤΑΜ, οι ελληνικές αρχές καλούν τις αεροπορικές εταιρείες όπως βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τα ελληνικά αεροδρόμια και επιβεβαιώνουν εκ των προτέρων, το πτητικό τους πρόγραμμα».

Ο κ. Ασπρής στη γραπτή του δήλωση εκφράζει «την ελπίδα ότι τα απεργιακά μέτρα στην Ελλάδα, θα μπορέσουν να αρθούν πλήρως σύντομα, προκειμένου να εκλείψουν και οι όποιες ανησυχίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή, στο επιβατικό κοινό».

Αναφέρει ακόμα ότι «οι αρχές των κυπριακών αεροδρομίων θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση και εάν και εφόσον υπάρξει διαφοροποίηση των μέχρι στιγμής δεδομένων θα προβούν σε νέα ανακοίνωση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top