ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εναντίον ο Ταλάτ στην ¨επιτροπή βοήθειας¨ στα κατεχόμενα από την Τουρκική πρεσβεία

Εναντίον ο Ταλάτ στην ¨επιτροπή βοήθειας¨ στα κατεχόμενα από την Τουρκική πρεσβεία

Η “επιτροπή βοήθειας” της τουρκικής “πρεσβείας” πρέπει να κλείσει και να δημιουργηθεί μια “επιτροπή ελέγχου”, δήλωσε ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, για το θέμα που ήρθε στην επικαιρότητα στα κατεχόμενα μετά την παραίτηση Σερντάρ Ντενκτάς με βολές εναντίον αυτής της “επιτροπής” για έλεγχο μέσω οικονομικών ελέγχων της διοίκησης του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με την “Κίπρις Ποστασί”, ο Ταλάτ, που διεκδικεί και πάλι την προεδρία του ΡΤΚ στο εκλογικό συνέδριο της 14ης Ιουνίου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή φέρεται να στήριξε τον Ντενκτάς και δήλωσε ότι όσο υπάρχει η “επιτροπή” αρκετές πολιτικές δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Η πολιτική, είπε, καθορίζεται εκεί και αυτό είναι λάθος.

Σχολιάζοντας το ζήτημα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης, ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ανέφερε ότι το άνοιγμα νέων οδοφραγμάτων δεν θα πρέπει να τεθεί πιο μπροστά από την ολοκληρωμένη λύση, λέγοντας ότι τα θέματα αυτά περιέχουν τον κίνδυνο να μειωθεί η ανάγκη για λύση.

Κληθείς να σχολιάσει τους χάρτες με τα ναρκοπέδια στον Πενταδάκτυλο που δόθηκαν από την ε/κ πλευρά ο κ. Ταλάτ είπε ότι ο χάρτης που δόθηκε έχει αποδειχθεί ότι ήταν ψεύτικος και πρόσθεσε ότι άνθρωποι που έκαναν τη στρατιωτική τους θητεία εκεί, δήλωσαν ότι ήδη έχουν καθαριστεί αυτά τα εδάφη.

Η διαπραγματευτική ομάδα του Μουσταφά Ακιντζί, συνέχισε, είναι φίλοι που γνωρίζουν πολύ καλά το Κυπριακό και θα τους στηρίξει, λέγοντας ότι εάν ο Τ/κ ηγέτης θέλει να επωφεληθεί από τις εμπειρίες του είναι έτοιμος να παράσχει κάθε είδους βοήθεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top