Τραγωδία στην Λεμεσό - Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Τραγωδία στην Λεμεσό - Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε κολύμπι για ηλικιωμένη γυναίκα στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Τύχωνα το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 79χρονη γυναίκα εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητη στο νερό από λουόμενους που βρίσκονταν στην περιοχή στις 9:50 το πρωί.

Μετά από προσπάθειες η γυναίκα ανασύρθηκε στην στεριά από ναυαγοσώστες και τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Η 79χρονη φαίνεται να μετέβη στην περιοχή για κολύμπι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE