LIFESTYLE

Μένεις στην Κύπρο και ασχολείσαι με τη μουσική; Δες που πρέπει να πας στις 7 του Ιούνη

Μένεις στην Κύπρο και ασχολείσαι με τη μουσική; Δες που πρέπει να πας στις 7 του Ιούνη

Μουσική: Τέχνη ή Επιστήμη; Δημιουργία ή Τεχνολογία; Πάθος ή Επάγγελμα; Ή μήπως όλα μαζί σε ένα; Τα νέα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα έχουν αναδείξει την αναγκαιότητα αυτονόμησης των καλλιτεχνών.

Το Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του Cyprus College, σε συνεργασία με τους Veramànd και Ioannides Acoustics, σας παρουσιάζουν μια μοναδική στο είδος της Ημερίδα Mουσικής, Tεχνολογίας και Eπιχειρηματικότητας:

Αν είσαι μουσικός ή Deejay, αν ηχογραφείς ή παίζεις ζωντανά μουσική, αν είσαι καθηγητής ή σπουδαστής μουσικής ή αν ασχολείσαι με τον χώρο του ήχου, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, το SOUNDweb σε αφορά. 

Το SOUNDweb επιδιώκει να φέρει κοντά κάθε επαγγελματία και κάθε ερασιτέχνη που ασχολείται με τη μουσική και τον ήχο. Ευελπιστεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην περαιτέρω επιμόρφωση του ηχητικού καλλιτέχνη και αυτού που θέλει να μετατρέψει το πάθος τους σε επάγγελμα. Έτσι, την Κυριακή 7 Ιουνίου, το Πολιτιστικό Κέντρο Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου θα φιλοξενεί διαλέξεις σε αντικείμενα Ενορχήστρωσης και Παραγωγής με Υπολογιστή (DIY Recording Studio), Ηχοληψίας και εργαλείων μουσικής τεχνολογίας, Ακουστικής Χώρων (Recording Studio Acoustics), Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και προώθησης της μουσικής στη Βιομηχανία Τεχνών (Entertaining Business). Ο Μιχάλης Έξαρχος, γνωστός στο ευρύ κοινό και ως ο Ακαδημαϊκος Ράπερ "Stereo Mike", συμμετέχει μεταξύ άλλων στο πρώτο SOUNDweb, στηρίζοντας έτσι την Ημερίδα. Ο Stereo Mike γεφυρώνει τον κόσμο της επιστήμης και επιμόρφωσης με εκείνον του επαγγελματία παραγωγού-καλλιτέχνη.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις, μεταξύ των οποίων και έκθεση με προϊόντα αιχμής μουσικής τεχνολογίας. Σας περιμένουμε.

Πληροφορίες:

Πότε:                        7 Ιουνίου, 2015 στις 14:00

Που:                         Πολιτιστικό Κέντρο Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Κόστος:                   €20 στην είσοδο  |  €15 προπώληση

Επικοινωνία:        70 000 625  &  99 595 285

                                  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top