«Εκδικήθηκε» πελάτη βάζοντας γλυκόξινη σάλτσα αντί για καραμέλα και απολύθηκε -ΒΙΝΤΕΟ

«Εκδικήθηκε» πελάτη βάζοντας γλυκόξινη σάλτσα αντί για καραμέλα και απολύθηκε -ΒΙΝΤΕΟ

Ένας αρκετά περίεργο τρόπο βρήκε ένας υπάλληλος των McDonald's για να... εκδικηθεί έναν «πελάτη με υφάκι» όπως έγραψε.

Ο άντρας ουσιαστικά κατέστρεψε το ρόφημα του πελάτη, βάζοντας γλυκόξινη σάλτσα αντί για καραμέλα (!) και μάλιστα είχε τη φαεινή ιδέα να ανεβάσει την πράξη του στο Tik Tok!

Όπως ήταν φυσικό, απολύθηκε, με τους περισσότερους χρήστες του Μέσου να αντιτίθενται στην πράξη του... άλλοτε εργαζόμενου στην αλυσίδα φαστ φουντ.

@mcdanksbitch

#comedy #mcdonalds #work #xyzbca

♬ jealous girl lana del rey - !marvete, the asgardian

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE