LIFESTYLE

To απόλυτο μήνυμα αγάπης! Παντρεύεται αύριο γνωστό ζευγάρι Κύπριων ηθοποιών και η νύφη μας συγκινεί

To απόλυτο μήνυμα αγάπης! Παντρεύεται αύριο γνωστό ζευγάρι Κύπριων ηθοποιών και η νύφη μας συγκινεί

Λένε πως ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται! Πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα το αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι, το οποίο αύριο πρόκειται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας!

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί, τόσο σ’εμάς όσο και στο κυπριακό τηλεοπτικό κοινό, Σκεύος Πολυκάρπου και Έφη Χαραλάμπους που τους γνωρίζετε μέσα από πολλές τηλεοπτικές σειρές, δεν είναι (ακόμη) παντρεμένοι, όπως πολλοί πίστευαν αλλά η μεγάλη μέρα γι ‘ αυτούς έφτασε και σε λίγες ώρες θα είναι κι επίσημα πλέον αυτό που λέμε… Μarried with children!

Το μήνυμα όμως που έστειλε η νύφη στο γαμπρό απόψε, είναι πραγματικά συγκινητικό και αξίζει να το διαβάσετε κι εσείς:

«Τελευταίο βράδυ....Όχι πως θα αλλάξει κάτι, αλλά είμαι ευτυχισμένη που αυτή η σχέση τελικά αύριο επισημοποιείται και θα γίνουμε οικογένεια με παπά και με κουμπάρους και κουμέρες!!!! Σ'αγαπώ πολύ αγάπη μου και θέλω να είμαστε πάντα ευτυχισμένοι με το μωρό μας και με όλη την τρελοοικογένεια που έχουμε!!!

Σας ευχαριστούμε όλους που τρέξατε για το γάμο μας και για όλη την αντοχή που είχατε μαζί μας!!!Ήταν η πιο χαώδης εβδομάδα της ζωής μας!  

Όλους τους φίλους και τις φίλες μας που ήταν εκεί σε όλα και στις δύσκολες και στις χαρούμενες στιγμές μας..Τα αδέρφια μας και τους γονείς μας που μας στήριξαν σε όλα και όλη την οικογένεια και από τις δύο πλευρές!!!

Όλους τους φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν για χάρη μας!!!!!Σας περιμένουμε όλους αύριο για να χαρείτε μαζί μας ,να συγκινηθείτε και να γελάσετε με την ψυχή σας!Η πιο ωραία παράσταση της ζωής μας!!!!»

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top